Peste la cuptor in stil chinezesc

peste la cuptor in stil chinezesc

Peste la cuptor in stil chinezesc este o mancare rapida cu peste din bucataria chinezeasca si care se regaseste in meniul restaurantelor chinezesti.
Pentru reteta peste la cuptor in stil chinezesc aveti nevoie de ingrediente simple si accesibile.
Daca vrei sa-ti impresionezi musafirii, surprinde-i cu peste la cuptor in stil chinezesc.
Incearca si reteta de pui chinezesc cu usturoi si ghimbir sau pui cu ceapa verde.

Ingrediente peste la cuptor in stil chinezesc

1 peste intreg
2 cm de ghimbir proaspat
1 ceapa verde
1 catel de usturoi
1 ardei iute
1 lingura de ulei
2 linguri de apa
2 linguri sos de soia
1/2 lingurita otet
seminte de susan

Mod de preparare reteta peste la cuptor in stil asiatic

Pestele se cresteaza si se sareaza putin si se da la cuptor pentru 20-25 de minute.

Ghimbirul se curata de coaja se si taie in begitase. Se feliaza ardeiul iute, ceapa verde si usturoiul. Se pastreaza putina ceapa verde pentru ornat.

Se pune ulei intr-o tigaie si se caleste ghimbirul cu ceapa verde. Se adauga usturoiul si ardeiul iute.

Peste 20 de secunde se adauga apa, sosul de soia si otetul.
Pestele se aseaza pe un platou si se pune deasupra sosul.

Se orneaza cu ceapa verde si seminte de susan.

Incearca si tu peste la cuptor in stil chinezesc.

Print Friendly, PDF & Email

2 Replies to “Peste la cuptor in stil chinezesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.