Frigarui grecesti cu marar

Frigarui grecesti cu marar. Reteta de chiftele grecesti. Retete grecesti.
Acum cativa ani, un chef din Canada, Stacey Forbes, mi-a aratat reteta aceasta de frigaui, care a devenit una dintre favoritele noastre.

 

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de porc sau amestec
  • 100 g telemea
  • 2 lingurite de marar uscat (sau dupa gust)
  • piper negru
  • sare, dupa gust
  • 1 ou
  • Mod de preparare reteta Frigarui grecesti cu marar

    1. Daca folositi betigase din lemn, acestea trebuiesc lasate in apa, ca sa nu se arda cand faceti frigaruile.
    2. Sfaramam telemeaua in bucatele.
    3. Punem carnea tocata intr-un bol, adaugam restul ingredientelor si amestecam. Lasam putin deoparte, sa se imbine aromele.
    4. Incalzim gratarul.
    5. Luam din compozitia de carne si o punem pe betigase. Ca sa ne fie mai usor, putem sa punem putin ulei sau apa rece pe maini.
    6. Daca e nevoie, puteti unge gratarul cu putin ulei. Asezam frigaruile pe gratar si le rumenim pe toate partile.
    7. Se servesc cu o garnitura de orez sau cartofi si o salata.
    Print Friendly, PDF & Email

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.