
Aperitiv bilute de branza
Aperitiv bilute de branza. Aperitive cu branza pentru sarbatori. Retete simple de aperitive. Aperitive pentru sarbatori.
De sarbatori, mesele romanilor sunt bogate, iar aperitivele constituie unul dintre punctele forte ale fiecare gospodine. Cu cat e platoul mai colorat si mai diversificat, cu atat va fi mai apreciat.
Aceste bilute sunt usor de preparat si cu ingrediente simple. Puteti folosi si alte feluri de branzeturi, dar si condimente.
Incercati si rulada aperitv cu verdeata, sunca si crema de branza.
Ingrediente Aperitiv bilute de branza
200 gr branza de burduf
200 gr de feta sau telemea
masline verzi cu ardei rosu
condimente: cimbru, marar uscat, ras-el-hannouth, zaatar,usturoi granulat, usturoi pudra, boia de ardei
altele: masline, masline verzi cu ardei
optional: mac, nuci macinate, seminte de susan
Mod de preparare reteta
Se amesteca branza de burduf si feta. Nu a mai fost nevoie de smantana, feta s-a maruntit usor si a fost usor de lucrat cu compozitia. Nu am adaugat sare,nu a fost nevoie,branzeturile sunt destul de sarate si condimentele dau destula aroma.
Maslinele se taie in felii rotunde, subtiri.
Se formeaza bilute din amestecul de branza si se dau pe rand prin condimente si se lipesc feliile de masline.
Incercati si voi reteta!
Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.

