Crumble cu capsuni si rubarba
Mini Chefs ne invata azi cum sa pregatim crumble cu capsuni si rubarba, un desert simplu si de sezon.
Combinatia de capsuni si rubarba e senzationala, neaparat s-o incercati daca n-ati facut-o pana acum.
Daca aveti nevoie de un desert aromat si cu calorii putine, e alegerea perfecta!
Ingrediente
500 g capsuni
500 g rubarba
1 lingura de amidon
6 linguri de faina
2 linguri fulgi de ovaz
2 linguri de zahar (sau dupa gust)
Mod de preparare reteta crumble cu capsuni si rubarba
Capsunele se spala si se curata de codite. Bucatile mai mari se pot taia.
Rubarba se curata si se taie in bucati de marime egala.
Capsunele si rubarba se pun intr-un bol si se amesteca cu amidonul. Se pun in tava de copt.
Faina, fulgii de ovaz si zaharul se amesteca si se pun peste capsuni.
Se da tava la cuptor si e gata in cam 30 de minute.
Se serveste cu inghetata sau ca atare. E buna si calda, dar si rece.