Fasii de pui crocante cu fulgi de porumb Crispy Strips
Cand a poposit in bucataria mea tigaia Regis Stone am stiut ca prima reteta incercata va fi cea de fasii de pui crocante. Si nu m-am inselat deloc!
Caldura este distribuita eficient si uniform, astfel incat bucatile de pui s-au prajit la fel si fara surplus de ulei. Cu tigaia Regis Stone am pregatit fasii de pui crocante gustoase, sanatoase si fara mult ulei.
Fasii de pui crocante este o reteta pe care intreaga familie o va indragi!
Ingrediente fasii de pui crocante
500 g piept de pui
un pachet de fulgi de porumb
2 oua
faina
sare si piper
Mod de preparare reteta fasii de pui crocante.
Pieptul de pui se spala si se taie in fasii de marime egala.
Fulgii de porumb se zdrobesc.
Se pune intr-o farfurie faina, intr-un bol ouale batute si intr-o alta farfurie fulgii de porumb. Se pune putina sare si piper in fiecare farfurie.
Fasiile de pui se dau mai intai prin faina, oua si apoi prin fulgii de porumb.
Se pune ulei in tigaie si se pun pe rand bucatile de pui.
Se prajesc pe ambele parti.
Se servesc cu garnitura si salata.
Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.