Aperitiv,  Bucataria internationala,  Peste si fructe de mare

Calamari Rings

La noi inca mai fuge lumea de fructe de mare,acest fel s-ar putea sa le schimbe parerea! Copii tot mai cereau si m-am bucurat ca nu le-am facut deep fry ci le-am prajit in wok.

Ingrediente:
250 gr ineluse de calamari congelate
125 g faina
2 oua
sare,piper
ulei ptr prajit

Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece.
Se amesteca faina cu sare si piper.
Se mai pot pune si alte condimente,coaja de lamaie rasa ar merge bine.
Se bat ouale.
Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou.
Se prajesc in uleiul incalzit.
Se pot servi cu sos sau cu un risotto cu lamaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.