Pasca fara aluat cu branza dulce, smantana si stafide

Pasca fara aluat

45 min

simplu

8 portii

Pasca fara aluat. Reteta de pasca pentru Pasti. Cum se prepara pasca pufoasa fara aluat? Reteta de pasca ruseasca cu branza dulce si stafide.  Pasca cu gris. Reteta de pasca pufoasa. 

Mereu am preferat-o pe cea fara aluat in locul celei traditionale, iar cand am dat peste reteta de placinta ruseasca cu branza mi-am zis ca iese o pasca  grozava.
Reteta originala e jumatate din cat am facut eu, acuma o faceti in functie de nevoile voastre. Dar merita incercata!
O reteta simpla si delicioasa, pasca aceasta este perfecta pentru sarbatorile pascale.

Vedeti si reteta de cozonac pufos cu nuca si cacao

cozonac pufos cu nuca si cacao reteta pas cu pas

Merita incercata si reteta de cozonac floare cu scortisoara.

 

Ingrediente pasca fara aluat

1 kg de branza de vaci
6 oua
6 linguri de gris
10 linguri de smantana
6 linguri de zahar
100 g stafide
1 baton de vanilie
un varf de cutit de sare

Mod de preparare reteta pasca 

Intr-un bol se amesteca grisul si smantana si se lasa deoparte 30 de minute.

Se scot bobitele din batonul de vanilie.
Ouale se amesteca cu zaharul, bobitele de vanilie si sarea.
Se adauga branza, stafidele si amestecul de gris.

Compozitia se toarna intr-o tava de 26 cm, tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt.

Tava se da la cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu (180 grade) timp de 35-40 minute.

Pasca fara aluat

Se lasa sa se raceasca inainte de a se felia.

Pasca fara aluat

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Un comentariu la “Pasca fara aluat cu branza dulce, smantana si stafide”

  1. Gustul ar trebui sa fie mai bun. Mai mult de-atat, nu cred ca vei mai duce grija ca aceasta nu o sa mai fie la fel de buna si la o zi sau doua dupa, desi nu vad de ce ar rezista ceva asa de delicios pentru mai mult de o zi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.