Pasca poloneza cu glazura de ciocolata

90 min

mediu

8 portii

Pasca poloneza cu glazura de ciocolata este o reteta delicioasa de pasca, care va cucereste prin gustul ei. Daca vreti sa incercati ceva diferit de Pasti, va recomand pasca poloneza cu glazura de ciocolata.

Vedeti si reteta de pasca fara aluat.

Azi avem o nouă provocare de la Dr. Oetker, în cadrul campaniei „Bucuria de a împărți ceva bun”!
Am pregătit o rețetă de pască cu ingrediente pentru prăjituri de la Dr. Oetker. Prepară și pozează rețeta ta de pască alături de ingredientele de la Dr. Oetker folosite și postează poza pe pagina de facebook. Apoi arată-le și prietenilor tăi folosind hastag-urile #impartecevabun și #pascăcucartederetete.
Câștigătorul se va stabili prin tragere la sorți la data de 31 Martie și primește un Slow Cooker Crock Pot.

– în poză trebuie să se vadă atât produsele de la Dr. Oetker cât și pasca.
– pentru verificarea câștigătorului se pot cere poze din timpul preparării
– participanții pot câștiga un singur premiu în cadrul campaniei naționale „Bucuria de a împărți ceva bun”.

Ingrediente pasca poloneza cu glazura de ciocolata

75 g zahar
1 ou
100 g unt
150 g faina
150 ml lapte
2 linguri cacao Dr Oetker
1 plic praf de copt Dr Oetker
1 plic zahar vanilat Dr Oetker
1 plic zahar vanilat Bourbon Dr Oetker

Pentru umplutura
2 oua
500 g branza de vaci
150 g zahar
1 baton de vanilie Dr Oetker
1 lingura de faina

Pentru glazura
3 linguri de apa
3 linguri de cacao Dr Oetker
1 lingura de unt
4 linguri de zahar

Mod de preparare reteta pasca poloneza cu glazura de ciocolata

Sursa reteta aici.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *