Aperitiv,  Salate

Salata de vinete coreeana

Reteta de salata de vinete coreeana nu este una traditionala, ci mai degraba una fusion in care am combinat o reteta romaneasca cu arome coreene.

Ingredientele mai neobisnuite folosite aici sunt gochugaru, fulgii de ardei iuti coreeni si gochujang, pasta coreana de ardei iuti, produse pe care le gasiti pe koreanfood.ro

Ingrediente Salata de vinete coreeana

1 vanata
1 lingura gochugaru (fulgi de ardei iuti coreeni)
1 lingurita gochujang (pasta coreana de ardei iuti)
un sfert de lingurita de ulei de susan
sare,dupa gust

Mod de preparare reteta Salata de vinete coreeana

Se coace vanata, exact cum se coace si pentru salata de vinete romaneasca. Se curata de coaja si se toaca marunt. Am folosit robotul pentru o consistenta mai cremoasa.
Se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Cantitatea poate sa difere dupa gustul fiecaruia.
Se serveste ca aperitiv.

Incercati si voi Salata de vinete coreeana.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.