Prajitura cu branza de vaci si capsuni
Prajitura cu branza de vaci si capsuni
Tare ne bucuram cand ne incercati retetele. Simona a incercat prajitura cu urda si capsuni, a adaptat-o putin si a preparat o prajitura cu branza de vaci si capsuni. Multumim, Simona, ca ai incercat reteta noastra si te mai asteptam si cu alte postari.
Reteta de prajitura cu branza de vaci si capsuni are un mod de preparare simplu si este o prajitura perfecta pentru intreaga familie. Capsunile se pot inlocui si cu alte fructe de sezon.
Incercati si prajitura cu zmeura si iaurt.
Ingrediente prajitura cu branza de vaci si capsuni
100 g zahar
100 g unt
2 oua
300 g branza de vaci
250 g faina
1/2 plic praf de copt
varf de cutit de sare
150 ml lapte
100 g capsuni
1 lingurita esenta de vanilie
zahar pudra
Mod de preparare reteta prajitura cu branza de vaci si capsuni
Se amesteca untul cu zaharul, apoi ouale si esenta de vanilie.
Se adauga branza de vaci si se mixeaza.
Alternativ se adauga laptele si faina amestecata cu praful de copt si sarea.
In tava se pune hartie de copt si se adauga compozitia.
Se aseaza capsunile taiate in jumatate.
Se da tava la cuptor cam 40 de minute sau pana cand scobitoarea iese curata.
Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.
Incercati si voi prajitura cu branza de vaci si capsuni!