Clafoutis cu cirese
M-am inspirat dupa o reteta Julia Child si ma declar multumita ca in sfarsit, mi-a reusit si mie clafoutis cu cirese. Nu vreti sa stiti cum arata ultima mea incercare.
Reteta originala de are 150 gr de zahar, eu le-am inlocuit cu 3 linguri de indulcitor natural.
Ingrediente clafoutis cu cirese
250 ml lapte
3 linguri indulcitor Green Sugar
3 oua
1/2 lingurita pasta de vanilie Kotanyi
60 g faina
250 g cirese, fara samburi
Mod de preparare reteta clafoutis cu cirese
Intr-un bol, se amesteca ouale, laptele, indulcitorul, pasta de vanilie si faina.
Se pun trei sferturi din compozitie intr-o tava de 20×20 cm. Tava se poate tapeta cu ulei sau foaie de copt.
Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa pana se intareste putin, dar nu de tot.
Se adauga ciresele, se toarna restul compozitiei si se da tava din nou la cuptor.
Este gata cand s-a intarit.