Clafoutis cu cirese

clafoutis cu cirese

M-am inspirat dupa o reteta Julia Child si ma declar multumita ca in sfarsit, mi-a reusit si mie clafoutis cu cirese. Nu vreti sa stiti cum arata ultima mea incercare.

Reteta originala de  are 150 gr de zahar, eu le-am inlocuit cu 3 linguri de indulcitor natural.

clafouti cu cirese1

Ingrediente clafoutis cu cirese

250 ml lapte
3 linguri indulcitor Green Sugar
3 oua
1/2 lingurita pasta de vanilie Kotanyi
60 g faina
250 g cirese, fara samburi

Mod de preparare reteta clafoutis cu cirese

Intr-un bol, se amesteca ouale, laptele, indulcitorul, pasta de vanilie si faina.
Se pun trei sferturi din compozitie intr-o tava de 20×20 cm. Tava se poate tapeta cu ulei sau foaie de copt.
Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa pana se intareste putin, dar nu de tot.
Se adauga ciresele, se toarna restul compozitiei si se da tava din nou la cuptor.
Este gata cand s-a intarit.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.