Update Concurs Millesime
Va invit cu mult drag la un nou concurs,de aceasta data sponsorizat de Revista Millesime , o revista de cultura si civilizatia vinului si care isi propune nu doar delectarea ,ci si educarea pasionatilor de lumea vinului.
Acesta este primul numar al revistei, un numar foarte interesant,care atrage nu numai cunoscatorii ci si cei ce vor sa descopere minunata lume a vinului.
Premiul consta din 5 reviste Millesime ,dintre care 3 pot fi castigate prin tragere la sorti (random.org) ,iar celelalte doua prin jurizare.
Ce aveti de facut:
-sa dati like paginii de facebook Revista Millesime (scrieti numele cu care ati dat like)
-sa postati un comentariu la acest articol,in care sa lasati numele si adresa de email,ca sa va pot contacta in caz ca veti castiga
– optional,sa scrieti titlul unei retete de mancare/desert care foloseste vin si vom alege cate un castigator la fiecare categorie – pasul acesta daca vreti sa aveti sanse mai mari
-celelalte 3 reviste se vor trage la sorti,unde vor participa si cei care au scris nume de retete cu vin,dar nu au castigat
Durata concursului: 13 Februarie 2012- 19 Februarie 2012 (23:59) ,iar castigatorul va fi anuntat pe data de 20 februarie aici ,cat si pe facebook.
Premiile vor fi trimise de sponsor numai pe teritoriul Romaniei,iar participantii sa aiba 18 ani impliniti.
28 comentarii
Angelgri
Angel Lungu e numele cu care am dat like la pagina 🙂
Multumesc pentru concursurile organizate lunar, e bine ca ai adus si vinul in discutie 🙂 La mine in bucatarie e nelipsit, mai ales la retetele de peste
lia
Super concursul si mi-ar placea sa castig o astfel de revista, nu sant o mare cunoscatoare a vinului asa ca informatiile, cred ca mi-ar fi utile.
Felicitari Adina pentru acest nou concurs si-ti doresc cat mai multi participanti !Succes tuturor!
Lia Maria Grozi
lia@straightad.com
Mircea Andrei
Mircea Andrei,desertul meu preferat este Tiramisu.
Contact : officialangerfist@yahoo.com .Va Multumesc.
Anonymous
Lazea Dana,Dana_Lazea1968@yahoo.com,o prajitura cu vin si ciocolata
pansy
am dat like de pe pagina cu id-ul pansy’s recipes
e-mail: getacip@yahoo.com
folosesc muilt vinul mai ales la mancarurile cu carne si acum ma gandesc cu jind la reteta mea de friptura de gasca,intreaga.si l-a risotto,ca tocmai am executat unul.
jani
buna!, fb jana mirea
maill. inayna27@yahoo.com
vinul-i afrodiziac:) ,asa ca-i nelipsit din meniul meu:)
Simona
Foarte fain concursul!
Am dat like cu Simona Kitchen, iar adresa mea de e-mail este simona_prahova@yahoo.com
Vinul il folosesc foarte des.. mai ales ptr a marina carne sau la fripturi. Ultima reteta la care am folosit vin a fost fazan la cuptor.
Adrienne
Am dat like cu numele Adrienne Lang,
adresa de mail: l_coryl@yahoo.com
Preferata mea este prajitura cu vin rosu si ciocolata
anca ionela
fb filip anca
mail filipancayony@yahoo.com
o mancare care ar merge cu un vin bun? prajitura cu vin si scortisoara este super!!! de aici m-am inspirat prima data cand am facut prajitura http://easypeasy.ro/2010/01/prajitura-cu-vin-si-scortisoara-a-emiliei/
Gabriela emilia
fb gabriela emilia
mail gabrielaemilia@yahoo.com
va rog sa incercati BEEF BOURGUIGNON. puteti folosi vin rosu Merlot/ Cabernet
anca.adi_moisa
FB:Anca Moisa
anca.adi_moisa@yahoo.com
Visan Florin
Facebook: Visan Florin
visanflorin@yahoo.com
Ca si reteta propun Coq au vin (fel de mancare francez gatit din cocos (optional pui) cu vin, ciuperci, o bucatita de slanina de porc si eventual usturoi.
Elena Toma
Am dat „like” cu numele Elena Toma(Bucataria Elenei)
Mail: bucatariaelenei@gmail.com
Folosesc vin la multe preparate, si in marinade, la deserturi sau sa insoteasca alte preparate. Dar, ciupercile turmentate mi s-au parut cele mai interesante in ultimul timp.
Dana Cristea
like:
Dana Cristea
pusikmea@yahoo.com
Si eu folosesc foarte des vinul in mancaruri, cum ar fi ostropel, pui frantuzesc cu smantana si ciuperci, fripturi, etc.
Anonymous
Alina Ana Alecu ( alecu_alina@yahoo.com).
Risotto cu.. orice ( se foloseste vin alb)
Anonymous
Andreea Calfa – andreeacalfa@yahoo.com
Bouillabaisse (vin alb)
irinaririna
Like cu Irina irinaririna Olariu
Irina Olariu irinaririna@gmail.com
Folosesc vin la fripturi, de exemplu Friptura de porc impanata.
Kadia
Kadia- psykitlize@ymail.com
Eu gatesc des cu vin, dar painea cu vin este exceptionala, mai ales consumata cu pateu de pui cu un pic de vin (ambele retete sunt la mine pe blog pentru cei interesati de experiente culinare cu vin).
cry_filo
Like: cristina iacob
E-mail: cry_filo@yahoo.com
Folosesc si eu vinul in bucatarie mai ales la sosuri.
Anonymous
like:Camelia Enachescu
e-mail vergivegi@yahoo.com
folosesc mult vin la fripluri,lasagnea,mmancare de limba,sosuri,etc
speranta
FB.micsa speranta.
gfc.micsa speranta.
e mail sperantza_micsa@yahoo.com
Folosesc la paste cu sos.la sosu ragu,fripturi.imi place aroma.
Anonymous
facebook Bejan Nicoleta
e-mail tzutzina73@yahoo.it
La mine in bucatarie folosesc vinul zilnic-uneori la prepararea mancarurilor cu carne dar mai ales baut ca atare seara la cina cu sotul meu;difera soiul in functie de mancare.
Anonymous
am uitat sa scriu de reteta de ,,Friptura de iepure cu garnitura de legume”care se prepara si se bea cu vin rosu:in putin ulei sa rumenesc bucatile de carne de iepure,apoi se toarna un pahar de vin rosu si o cana de suc de rosii.Se condimenteaza cu rozmarin,sare ,piper negru si se da la cuptor o ora.Separat se inabusa brocoli si rondele de morcov in putin unt pana se inmoaie.Se servesc cu iepurele si un pahar de vin rosu.Pofta buna!
Este completarea participarii pe numele Bejan Nicoleta
Anonymous
Like:Alexa Alexandra
pitika_hawk@yahoo.com
Vinul il folosesc pentru multe mancaruri:peste, lasagna etc
Gavriloi Adina
Am dat like pe FB cu numele Adina-Mirabela Gavriloi.
Mail:Gavriloiadina@yahoo.com
Nume:Gavriloi Adina-Mirabela
Reteta:Friptura de porc cu vin si ierburi aromate
Anonymous
Adriana Dinca
e-mail adi_laura_2008@yahoo.com
Imi place gustul deosebit al preparatelor in care se adauga putin vin.Acesta intensifica aromele iar carnea devine frageda.Il folosesc la sosuri , peste sau marinada, la desert doar daca nu servesc copilasii.Nu adaug cantitati mari si tin cont de preparat atunci cand aleg vinul pe care vreau sa-l folosesc.Adaug vin alb atunci cand timpul de preparare este scurt iar pe cel rosu celor cu timp de preparare indelungat. Reteta preferata este piept de pui la cuptor, cu usturoi,condimente si …putin vin .
pansy
ce surpiza !!!!!Multumesc!
Mitinita
Felicitari si daca ajung vreo data pe la tine,ce ai spus acolo vreau sa-i dai sa mananc.