Ciorba radauteana la Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune

Ciorba radauteana la Crock-Pot Express Multicooker

30 min

simplu

8 portii

Ciorba radauteana la Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune este una dintre cele mai indragite ciorbe de la noi. Se prepara cu ingrediente simple si are un gust minunat.

Reteta de ciorba radauteana la Crock-Pot Express Multicooker e gata in 30 de minute, cap-coada. De cand te apuci de curatat legume si pana o pui pe masa, nu trece mai mult de o jumatate de ora.

Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune este un aparat de gatit eficient si care gateste in locul tau. Iti ofera mai mult timp liber, datorita celor 8 programe de gatire si celor 4 modalitati de a prepara mancarea. Este usor de folosit si pot spune ca sunt 12 aparate intr-unul singur. Stie sa gateasca lent, la abur, soteaza si gateste rapid.
Prepara supe, desert, tocanite, iaurt, fasole, carne, dar si orez. Arata bine pe orice blat de bucatarie, consuma putin curent si are un pret accesibil.

Ingrediente Ciorba radauteana la Crock-Pot Express Multicooker

2 pulpe de pui
1 piept de pui
2 morcovi
1 pastarnac
1 ceapa
1/4 radacina de telina
200 g smantana
2 galbenusuri
3 catei de usturoi
1 lamaie
sare si piper, dupa gust
patrunjel verde

Mod de preparare reteta Ciorba radauteana la Crock-Pot Express Multicooker

Legumele se curata. Se pregatesc toate ingredientele.

Carnea de pui si legumele se introduc in Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune.
Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga sare, dupa gust.

Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul, sa fie pe pozitia blocat.
Se seteaza pe SOUP pe 15 minute si se apasa pe START.

Cand s-au scurs cele 15 minute, se poate deschide supapa de abur, folosind o manusa de bucatarie. Eu am ales sa las sa se elibereze aburul in mod natural si am deschis capacul dupa ce a mai stat 10 minute.
Folositi o manusa de bucatarie, in caz ca mai are abur.
Se deconecteaza aparatul de la sursa de curent.
Se scoate carnea si legumele. Pieptul de pui si legumele, in afara de ceapa, se taie in cubulete.

Smantana se amesteca intr-un bol impreuna cu cele 2 galbenusuri.

Se adauga un polonic de supa fierbinte si se amesteca.

Se toarna usor in multicooker si se amesteca.

Se adauga usturoiul pisat si lamaie, dupa gust.

La servit, se pun cuburi de legume si carne in bol si se toarna ciorba cu polonicul.

Se presara piper macinat si patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

Recomand si ciorba a la grec

ciorba de pui a la grec

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.