Concurs de Paste

Pentru ca se apropie sarbatorile pascale, impreuna cu pentrucopt.ro , va invitam la un concurs al carei premiul este o forma de copt in forma de iepuras.

Pe pentrucopt.ro gasiti produse de calitate, avem si noi cateva dintre formele de copt de acolo, le folosim cu mic cu mare si le recomandam cu drag. Majoritatea produselor au o garantie de 3 ani si gasiti o varietate de produse folositoare oricui ii place sa prepare prajituri si deserturi pentru cei dragi.

Acest concurs se desfasoara si pe blog, dar si pe pagina de facebook. Pe blog puteti folosi si casuta de comentarii a blogului, dar si cea de facebook. Un participant poate participa cu un singur comentariu.

Conditii de participare Concurs de Paste

– participantii sa dea like si share la imaginea concursului
– sa lasati un comentariu cu linkul unui produs de pe pentrucopt.ro (nu se ia in considerare doar denumirea produsului, lasati link)

Premiul concursului este o forma de copt teflonata sub forma de iepuras.

Perioada de desfasurare: 16.03 – 24.03. 2015

Desemnarea castigatorului se va face prin random.org si se va anunta in trei zile de la incheierea concursului, aici si pe pagina de facebook.

Premiul va fi expediat doar pe teritoriul Romaniei, dar puteti participa si daca locuiti in afara tarii, aveti nevoie doar de adresa unei rude in tara.

Bafta tuturor!

UPDATE
Felicitari castigatoarei!

castigator concurs pentrucopt.ro

Print Friendly, PDF & Email