Cheesecake cu ciocolata la Multicooker
Bucataria internationala,  Colaborari,  Desert

Cheesecake de ciocolata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Cheesecake de ciocolata la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Cum sa prepari desert la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Acest desert isi merita locul in topul celor mai gustoase si va fi foarte indragit de cei care indragesc ciocolata.
Am tot testat diferite retete la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si dintre toate, aceasta este favorita mea. Ma bucur ca pot pregati deserturi gustoase si pe timp de vara si nu trebuie sa pornesc cuptorul.

In locul biscuitilor cu cacao puteti folosi biscuiti simpli si sa adaugati o lingura de cacao.

M-am inspirat de aici pentru aceasta reteta si este unul dintre cele mai bune cheesecake-uri incercate de mine. Am mai adaugat un ou in plus si am folosit o ciocolata de 70%, voi puteti folosi de care vreti, dupa propriul vostru gust.

Va recomand si reteta de Giant Pancake

Incercati si Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker

Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker

Ingrediente cheesecake cu ciocolata la Multicooker

150 gr de biscuiti cu cacao
4 linguri de unt topit
500 gr branza de vaci
50 gr smantana
3 oua
100 g zahar
1 lingurita de esenta de vanilie
1 lingurita esenta de cafea
2 linguri de cacao
200 gr de ciocolata (70%)
un varf de cutit de sare

Mod de preparare reteta:

Biscutii se maruntesc si se amesteca impreuna cu untul topit.
Compozitia obtinuta se pune intr-o tava de 20 cm cu partea de jos detasabila.

Ciocolata se rupe in bucatele si se pune intr-un vas de inox.Se toarna o cana de apa in vasul Multicookerului Crock Pot express cu gatire sub presiune si se apasa pe SAUTE 3 minute.

Se introduce gratarul si se aseaza vasul cu bucatile de ciocolata. Se amesteca pana cand se topeste, apoi se scoate si se lasa deoparte.
Ciocolata se poate topi si pe baie de aburi, in modul clasic, pe aragaz.

Intr-un bol adanc se amesteca branza de vaci cu ouale, zaharul, smantana, esenta de vanilie si de cafea.
Se amesteca, iar apoi se adauga ciocolata topita si cacaua.

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker

Compozitia se toarna peste crusta si se aseaza in vas. Inainte de a inchide capacul, se acopera tava cu hartie de copt, ca sa nu curga lichid peste cheesecake.

Se blocheaza capacul Multicookerului Crock Pot express cu gatire sub presiune si se inchide supapa.

Se seteaza pe 35 de minute MANUAL HIGH. Dupa ce expira acest timp, se lasa sa mai stea cu capacul acoperit inca 10 minute, apoi se deschide si se scoate din vas.

Se scoate si se lasa sa se raceasca, de preferat peste noapte, la frigider.

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker

Se orneaza dupa bunul plac si se orneaza.

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker

Pofta buna!

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.