Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune

Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker

60 min

simplu

1 portii

Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune este o mancare sanatoasa si gustoasa, gata in mai putin de o ora. N-as fi crezut ca acest lucru e posibil pana nu am incercat Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune.
N-am mai folosit o oala cu gatire sub presiune de ani de zile, eu am crescut cu „kukta” in casa, de aceea eram curioasa sa testez acest aparat.
Inainte de a parcurge la reteta, sa va spun cateva lucruri despre Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune:

  • usor de folosit
  • 12 aparate de gatit intr-unul singur
  • 8 programe (orez, carne, fasole, pui, iaurt, desert, supa si manual) si 4 modalitati de gatire (lenta, abur, saute, rapid)
  • eficient si gateste in locul tau, lasandu-ti mai mult timp pentru relaxare
  • pret mai accesibil decat alte aparate similare
  • design modern si arata bine in orice bucatarie
  • consum redus de energie

Este aparatul perfect pentru mese gustoase si sanatoase pregatite rapid. E de mare folos cand suna musafirii ca ajung la tine intr-o ora. Poti pregati un pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker, o mancare delicioasa si sanatoasa intr-un timp record si pentru mai multe persoane.
Mai ales ca in timp ce aparatul gateste, tu te poti ocupa de alte feluri de mancare sau de desert. Este ideal si pentru mamele cu copii, pot gati sanatos pentru cei mici, intr-un timp rapid.

Ingrediente pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker

1 pui intreg
sucul de la o jumatate de lamaie
1 catel de usturoi
1 lingura de ulei
2 lingurite de boia de ardei dulce
1 lingurita de usturoi pudra
250 ml supa de pui, legume sau apa
sare si piper

Mod de preparare reteta pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker

Intr-un bol amestecati boiaua de ardei, usturoiul pudra, sarea si piperul.
Amestecul de condimente se pune pe toata suprafata puiului.
Se porneste aparatul Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune pe pozitia SAUTE si se pune lingura de ulei.
Cand s-a infierbantat uleiul, se soteaza puiul pe ambele parti, mai intai cu pieptul in jos, apoi se intoarce pe partea cealalta. Se soteaza cate 5 minute pe fiecare parte.
Se introduce in Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune supa de pui, usturoiul si sucul de lamaie.
Se inchide etans capacul aparatului si se seteaza pe POULTRY la 27 de minute. Timpul se seteaza in functie de marimea puiului.
Cand a expirat timpul, se lasa sa se elibere presiunea in mod natural.
Cand deschideti capacul, folositi o manusa de bucatarie.
Se scoate cu ajutorul unei spatule de plastic. Puiul trebuie manevrat usor, ca sa nu se rupa.
Se pune pe platou si se serveste cu garnitura preferata.
Pofta buna!

Recomand si reteta de pui intreg la Crock Pot

Sursa reteta aici.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.