Coronita cu aluat de foietaj si carnati
Coronita cu aluat de foietaj si carnati este o reteta simpla, pentru care aveti nevoie de doar doua ingrediente. Te scoate din incurcatura cand suna musafirii la usa.
Puteti prepara reteta si cu crenvusti, dar iese mult mai gustoasa daca folositi carnati. Mai ales daca aveti de casa sau 100% naturali.
Daca nu aveti carnati lungi, ca cei folositi de mine, se pot folosi si carnati mai scurti.
La prepararea acestei retete am folosit carnati Maestro 100% naturali, care contin carne de porc, condimente naturale si telina.
Sper ca v-am convins si pe voi sa incercati reteta.
Recomand si reteta de guacamole cu rosii
Ingrediente Coronita cu aluat de foietaj si carnati
aluat de foietaj
carnati
Mod de preparare reteta Coronita cu carnati
Se taie o fasie din aluatul de foietaj, cat sa puteti inveli carnatul.
Se taie la distante egale, avand grija sa nu taiati tot carnatul, mai degraba il crestati mai adanc.
Se lipesc capetele.
Se pune coronita in tava si se da la cuptor la 180 de grade pana cand se rumeneste.
Se serveste calda sau rece.
Pofta buna!
Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.