dovlecei pane
Aperitiv,  Retete romanesti

Dovlecei pane reteta rapida si simpla

Dovlecei pane este una dintre cele mai indragite retete cu dovlecei. Ce bine merge cu mujdei!

Pentru reteta aveti nevoie de doar cateva ingrediente simple, iar modul de preparare este usor. Se pot praji in tigaie, dar si la cuptor. Se servesc alaturi de o mamaliguta si mujdei, dar pot fi insotiti si de alte garnituri.

Incercati si chiftele de ciuperci sau chiftele cu porumb. Si eu am mai ochit o reteta noua cu dovlecei pe care o voi incerca in curand.

Ingrediente

2 dovlecei
2 oua
125 g faina
sare
piper negru, proaspat macinat
ulei pentru prajit

Mod de preparare reteta dovlecei pane

Dovleceii se curata si se taie in felii de 1 cm. Se condimenteaza.
Se pune faina intr-o farfurie, iar ouale se bat intr-un bol.
Se pune uleiul pe foc si cand s-a infierbantat se prajesc feliile de dovlecei date prin faina, apoi prin ou.
Se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc cu mujdei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.