Chiftele cu porumb

Un  aperitiv, dar si o gustare foarte indragita sunt aceste chiftele cu porumb, care se prepara usor si cu ingrediente la indemana. Le puteti prepara cu porumb proaspat, congelat sau din conserva.

La reteta de chiftele cu porumb, ardeiul iute este optional, daca nu va place mancarea iute il puteti omite. Sau puteti adauga un sos pe gustul vostru.

Ingrediente chiftele cu porumb

3 linguri ulei
1 ceapa mica, taiata
1 catel de usturoi, taiat
1 ardei iute, taiat
1 cana si jumatate de porumb
6 cepe verzi, taiate
1 ou
4 linguri de faina
sare, piper
1 lingurita praf de copt
sos chili ptr servit
frunze de coriandru ptr garnisit

Mod de preparare reteta chiftele cu porumb

Se caleste ceapa si usturoilul.
Intr-un bol se adauga porumbul si se sfarama putin cu furculita.
Se adauga ceapa prajita, ceapa verde si oul.
Se amesteca si se introduce faina, praful de copt,sarea si piperul.
O sa fie o compozitie cam moale, dar se intareste la prajit.
Se prajesc in ulei, cand s-au rumenit se intorc pe cealalta parte.
Se servesc cu sos chili si se garnisesc cu frunze de coriandru.

Incercati si voi chiftele cu porumb.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.