Curry de peste cu naut
Aveam pofta de ceva cu arome indiene si vroiam sa incerc ceva nou, asa ca m-am oprit la un curry de peste cu naut. O reteta simpla si plina de arome, pe care o pot gusta chiar si copiii. Amestecul de curry folosit nu este iute, daca il preferati astfel, mai puteti adauga niste boia iute.
Reteta de curry de peste cu naut este versatila, puteti adauga si alte ingrediente cum ar fi: cartof, conopida, mazare si puteti inlocui nautul cu linte.
Ingrediente
500 g peste alb
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 lingura de ulei
1/2 lingurita de ghimbir pudra
1 lingura de curry Kotanyi
1 cutie de rosii intregi SunFood
1 cutie de naut SunFood
1/4 lingurita usturoi cu piper
200 ml apa
sare, dupa gust
Mod de preparare curry de peste cu naut
Pestele se curata si se taie in bucati de marime egala. Ceapa si usturoiul se curata si se feliaza.
Se caleste ceapa in ulei, se adauga usturoiul, apoi ghimbirul si curry. Se pun bucatile de peste, se calesc putin, apoi adaugam rosiile si nautul scurs. Se adauga apa si lasam sa fiarba la foc mic cam 15 minute.
Se serveste cu paine naan sau cu orez.