Bucataria internationala,  Desert

Ravioli la 6 maini : Ravioli cu migdale si cafea – Ravioli with almonds and coffee

For English version scroll down

Fac parte dintr-un sisterhood impreuna cu Brandusa si Alice ,suntem inrudite de cand avem acelasi set de ravioli de la  Bucataras si am facut noi un mic plan ca sa facem ravioli la sase maini. Desi aveam in plan ceva asiatic,pana la urma am facut un desert,la mine veti gasi ingredientele pentru o portie,caci asta chiar a fost un desert numai pentru mine.

Fiindca am fost invitata la Emily’s Tea Party duc o portie cu mine…haideti si voi sa vedeti ce minunatii ne asteapta acolo.

Ingrediente:
1 ou
100 gr de faina
Ptr umplutura:
50 gr de migdale macinate
1 lingurita de ness dizolvata in 2 linguri de apa
1 lingurita unt
1 lingura zahar

Se amesteca faina si oul si se framanta un aluat,care se lasa deoparte sa se odihneasca 30 minute.
Umplutura: Se rumenesc migdalele,se adauga untul si zaharul,apoi cafeaua diluata in apa.Se pastreaza putin din compozitie pentru decor.
Se formeaza doua bilute si se intind cu sucitorul. Una dintre foi se aseaza pe forma de ravioli si se umple cu compozitia de cafea.
Se aseaza a doua foaie si se ruleaza cu sucitorul. La mine a fost putin crocanta compozitia si nu am reusit sa le decupez prea frumos.
Se pune o lingurita de unt in tigaia preincalzita,se adauga ravioli,iar apoi o cescuta de apa in care s-a dizolvat o lingurita de ness.
Se tin pe foc pana scade apa si se decoreaza cu migdale crocante.

Ravioli with almonds and coffee

Since I got a new toy,a ravioli set, I had to try it out and this is what came out. I just made a small batch,was just enough for one dessert.

Ingredients:
100 gr white flour
1 egg
for filling:
50 gr grounded almonds
1 t butter
1 T sugar
1 t ness coffee disolved in 2 T water

Make a dough from the flour and the egg and set aside for 30 minutes.
Meanwhile,make the filling by roasting the almonds,add the butter and the sugar and stir. Add the coffee with water .
Split the dough in two and roll out for ravioli.
Fill the center with the filling ,add the other sheet and roll again to cut the raviolis.
Cook in one teaspoon butter and 1/2 teacup water with 1 t ness coffee. Sprinkle some almonds and serve.

33 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.