Scoici cu ulei de masline si usturoi
Aperitiv Bucataria internationala Peste si fructe de mare

Scoici cu ulei de masline si usturoi

Scoici cu ulei de masline si usturoi este una din acele retete pe care vrei sa le repeti.

Intru in categoria celor care nu pregatesc preparate traditionale de Sarbatori si daca e posibil incerc ca unele din mancarurile de pe masa sa fie light. De aceea,de data aceasta m-am oprit la fructe de mare si anume scoici. Daca intrati in categoria celor ce sunt fani ai acestui ingredient, va recomand reteta de mai jos, care are o tenta mediteraneana.

Incercati si reteta de paella cu fructe de mare

paella cu fructe de mare

Ingrediente Scoici cu eulei de masline si usturoi

200 gr de scoici Ocean Fish
2 catei de usturoi
2 linguri de ulei de masline extra virgin
putina coaja  si zeama de lamaie
piper
sare
patrunjel

Mod de preparare reteta Scoici cu ulei de masline si usturoi

Punem putin ulei in tigaie. Adaugam usturoiul si il calim putin. Nu il lasam sa-si schimbe culoarea,fiindca va avea un gust amarui.
Adaugam scoicile. Cand acestea s-au facut punem sucul si coaja de lamaie rasa,amestecam,adaugam uleiul de masline si patrunejlul proaspat tocat.
Se serveste si cald si rece.
Incercati si voi Scoici cu usturoi
Print Friendly, PDF & Email

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.