Ciorba radauteana cu perisoare de pui
Ciorba radauteana a avut un asa mare succes ca am incercat si ciorba radauteana cu perisoare de pui. Practic este acelasi lucru, dar in loc de piept de pui am facut perisoare. Se fierb repede si nu trebuie sa adaugati nimic in compozitie.
Ciorba radauteana cu perisoare de pui este o alegere buna, mai ales daca celor mici le plac perisoarele. Si este o alegere buna, daca vreti ceva diferit, dar sa ramana gustul binecunoscut al ciorbei radautene.
Fie ca e pentru o masa din cursul saptamanii sau de sarbatoare, ciorba radauteana cu perisoare de pui este o alegere buna!
Incearca si ciorba de pui a la grec sau ciorba cu perisoare de pui si tarhon.
Ingrediente ciorba radauteana cu perisoare de pui
300 g carne tocata de pui
1 morcov
1 ceapa
1 pastarnac
1 telina mica
200 g smantana
2 galbenusuri
3 catei de usturoi
sare si piper
patrunjel verde
otet sau lamaie, dupa gust
Mod de preparare reteta ciorba radauteana cu perisoare de pui
Legumele se curata si se fierb. Cand au fiert se scot, se lasa sa se raceasca si se paseaza.
Supa se pune inapoi pe foc si se adauga legumele pasate.
Carnea tocata de pui se amesteca cu putina sare si piper si se formeaza bilute. Se pun in supa si se fierb 10 minute.
Usturoiul se piseaza.
Galbenusurile si smantana se pun intr-un bol si se adauga un polonic de supa.
Se amesteca si se toarna incet in oala. Se fierbe la foc mic.
Cand incepe sa fiarba, se adauga usturoiul si se stinge focul.
Se adauga patrunjel si se potriveste de gust cu lamaie sau otet.
Ciorba radauteana cu perisoare de pui se serveste fierbinte.
Incearca si tu ciorba radauteana cu perisoare de pui.
Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.