Meniu Party Animale de la Ferma ( Tema Cute Food)

De curand am primit invitatia de a posta un meniu pe  Qbebe.ro cu tema retete pt copii .Misiunea mea era sa propun un meniu pentru o zi specific unei varste…foarte grea sarcina pentru mine. Si asta nu pentru ca nu stiu cum sa hranesc copiii,dar imi este asa de greu sa stau in tipar si sa urmez indicatii exacte (de ce credeti ca nu sunt experta in deserturi?). Deci am luat-o exact ca pe o reteta,una scrie si eu mai experimentez ceva pe ici colo.
Si asa mi-a venit ideea unui meniu pentru o petrecere de copii sau de ce nu pentru o zi ploioasa pe care vrei sa ti-o petreci cu copii si ai nevoie de o activitate educativa,nutritiva si distractiva. Stii deja bine ,ca la copii este foarte important cum arata mancarea. Unii nici nu o gusta,daca nu a trecut de testul vizual. Aici apare tema Cute Food unde dam meniului o forma simpatica si care sa le atraga atentia. Si ce atrage cel mai bine atentia daca nu animalele?
Asadar pentru copii de peste doi ani va propun un party cu tema animale si anume animale de ferma: (nu uitati sa lasati copii sa va ajute)

Vacuta

Oita

Gainuse

Nu pot sa las copii fara desert asa ca ii invit la niste Omidute .

Si ca sa ramanem tot in tema Cute Food am descoperit si o reteta pe care as vrea sa o incerc cat de curand Pate de cartofi si masline . Decorata de copii ar arata super bine pe masa adultilor!
sursa :
http://www.qbebe.ro/
Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.