Bucataria internationala,  Desert,  Pentru copii

Salata de fructe persana

De Anul Nou nu am facut tort. Nu mai mancam noi asa traditional. Friptura de porc si carnatii afumati sunt cam ce au mai ramas din traditie. Si sarmalele pe care le face mama,ca eu inca habar n-am cum sa le invart. O sa fac si sarmale intr-o zi,dar sa gasesc si reteta perfecta!
Salata de fructe a fost o alegere foarte buna si cum copiilor mei le plac fructele mai mult din ea au gustat.
De ce persana? Am folosit vreo cateva ingrediente specifice bucatariei persane.Ideal,ar fi fost si niste rodie,dar cum nu am avut am presarat niste coacaze congelate.

Ingrediente:
kiwi,portocale,mandarine,mere,pere
caise din compot
visine fara samburi,din compot
1-2 linguri apa de trandafir
un lime
rodie sau coacaze


Se curata si se taie toate fructele.
Se stoarce limeul,ca sa nu se oxideze fructele.
Se adauga apa de trandafir si se amesteca putin.
Se da la rece cateva ore.
Se presara cu boabe de rodie sau coacaze.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.