Fursecuri cu arahide

 Reteta e  din cartea australiana „Biscuits & Slices”.

Ingrediente:
125 gr unt 
1 zahar vanilat
1/2 cana (cup) zahar
1 1/4 cana (cup) faina
2 lingurite praf de copt
1/4 lingurita sare
2 linguri cacao
3/4 cana arahide,sfaramate in robot
inca 1 cana de arahide sfaramate pentru tavalit
Optional: in loc de arahide se pot folosi seminte de susan,nuci,migdale

Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.
Se adauga faina,cacao si apoi arahidele.
Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de arahide.
Pune-le in tava si turteste-le putin.
Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.
Se lasa sa se raceasca.
Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

X

Retete asemanatoare