Fursecuri cu arahide

 Reteta e  din cartea australiana „Biscuits & Slices”.

Ingrediente:
125 gr unt 
1 zahar vanilat
1/2 cana (cup) zahar
1 1/4 cana (cup) faina
2 lingurite praf de copt
1/4 lingurita sare
2 linguri cacao
3/4 cana arahide,sfaramate in robot
inca 1 cana de arahide sfaramate pentru tavalit
Optional: in loc de arahide se pot folosi seminte de susan,nuci,migdale

Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.
Se adauga faina,cacao si apoi arahidele.
Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de arahide.
Pune-le in tava si turteste-le putin.
Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.
Se lasa sa se raceasca.
Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.