Dovleac la Multicooker Express

dovleac la multicooker express

Dovleac la Multicooker Express. Retete la Multicooker Express Crock Pot. Retete la Instant Pot. Retete cu gatire sub presiune.

Probabil ar fi trebuit sa intitulez „Cum sa prepari un dovleac intreg la Multicooker”, pentru ca exact asta se intampla in aceasta reteta. Se ia un Multicooker Express Crock Pot , se aseaza gratarul, o cana de apa si se pune dovleacul. La sfarsit rezulta un piure de dovleac pe care il putem folosi la diverse retete. Exact asa am procedat cand am preparat Tiramisu cu piure de dovleac.

Metoda aceasta este cea mai rapida, pentru ca nu trebuie sa cureti sau sa portionezi dovleacul.

Trebuie doar sa tii minte sa cumperi un dovleac care sa incapa in recipient. Dar chiar daca nu incape, nu e nici o problema, il poti taia in jumatate inainte de a il aseza pe gratarul Multicooker-ului.

Ingrediente

1 dovleac (cam pana in 2 kg)
1 cana de apa

Mod de preparare reteta Dovleac la Multicooker Express

Dovleacul se spala.
Gratarul Multicooker-ului Express se pune in recipient si se toarna apa in vas.

Dovleacul se aseaza pe gratar.

Se inchide etans capacul si se sigileaza supapa.

Se seteaza MAnual-High Pressure pentru 20 de minute (15 daca e mai mic dovleacul) si se apasa pe Start.
Cand a expirat timpul, se elibereaza aburul tinand un un prosop de bucatarie pe supapa. Dupa ce a iesit tot aburul, se deschide capacul.
Se scoate cu grija dovleacul, avand grija sa nu se dezmembreze. Optional, se poate lasa sa se raceasca pe gratar.

Se curata de coaja si se poate mixa pentru a fi mai fin.
Se foloseste la retetele la care e nevoie.
Pofta buna!

Recomand si aceste retete preparate la Multicooker Express:

Gulas traditional la Multicooker Express

Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express

Cheesecake de ciocolata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.