Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express
Bucataria internationala,  Colaborari,  Mâncăruri cu carne,  Porc,  Retete Keto si Low Carb,  Slow Cooker Crock Pot

Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune Retete la Multicooker Crock Pot Express. Retete cu carne la Multicooker Express.

Pe reteta de pulled pork am pus mai demult ochii, dar n-as fi crezut ca o pot pregati acasa intr-o ora! Cu ajutorul atat a durat.

Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune are 8 functii presetate: soteaza, gateste la aburi, lent, dar si sub presiune. Oala detasabila antiaderenta poate fi folosita si la sotat carne, dar si la tocanite sau ciorbe, deci nu avem vase de spalat la sfarsit.
Petreci mai putin timp in bucatarie, iar mancarea va avea un gust mult mai bun.

Profita si tu de Crocktober, luna care iti aduce super preturi la Slow Cooker si Multicooker Crock Pot.

Va recomand si Cheesecake de ciocolata la Multicooker Crock-Pot Express . V-am zis ca puteti gati orice la acest aparat.

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker

Trebuie sa incercati si Ciorba radauteana la Crock-Pot Express Multicooker

Ingrediente Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express

1,5 kg pulpa de porc
1 lingura zahar brun
1 lingurita de sare
1 lingura boia de ardei dulce
1 lingurita boia de ardei afumata
1 lingurita pudra de usturoi
1/2 lingurita chimion
250 ml apa sau supa
1/2 cana de ketchup sau sos Bbq
ulei

Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express

Mod de preparare reteta

Carnea de porc se taie in patru bucati de marime egala.
Zaharul brun, sarea, boiaua dulce si afumata, pudra de usturoi si chimenul se amesteca.

Bucatile de carne se dau prin amestecul de condimente.

Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune se seteaza pe BROWN/SAUTE. Se adauga o lingura de ulei si se prajesc bucatile de carne. Se rumenesc pe toate partile.

Se prajesc pe rand sau se pun cel mult doua bucati, daca incap.
Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se adauga in aparatul de gatit 50 de ml de apa. Cu ajutorul unei spatule de lemn se indeparteaza toate reziduurile de pe fundul aparatului.

Se adauga apa sau supa amestecata cu kechupul sau sosul Bbq si se toarna in Multicooker.

Se pun bucatile de carne si se inchide etans capacul.
Se inchide supapa de abur.

Se seteaza aparatul pe MANUAL HIGH la 40 de minute.

Cand a expirat timpul, se mai lasa 10 minute, apoi se elimina aburul. Folositi o manusa de bucatarie.
Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se rup in bucati, cu ajutorul unei furculite.

Se mai poate adauga din sos, care este plin de arome.
Se poate servi cu orice fel de garnitura, sub forma de sandvis, burger sau tacos.

Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express

Noi am servit cu orez si tacos.

Pofta buna!

Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingurita boia de ardei afumata
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • ½ lingurita chimion
  • 250 ml apa sau supa
  • ½ cana ketchup sau sos bbq
  • ulei
  1. Carnea de porc se taie in patru bucati de marime egala.

    Zaharul brun, sarea, boiaua dulce si afumata, pudra de usturoi si chimenul se amesteca.

    Bucatile de carne se dau prin amestecul de condimente.

    Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune se seteaza pe BROWN/SAUTE. Se adauga o lingura de ulei si se prajesc bucatile de carne.

    Se prajesc pe rand sau se pun cel mult doua bucati, daca incap.

    Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se adauga in aparatul de gatit 50 de ml de apa. Cu ajutorul unei spatule de lemn se indeparteaza toate reziduurile de pe fundul aparatului.

    Se adauga apa sau supa amestecata cu kechupul sau sosul Bbq si se toarna in Multicooker.

    Se pun bucatile de carne si se inchide etans capacul.

    Se inchide supapa de abur.

    Se seteaza aparatul pe MANUAL HIGH la 40 de minute.

    Cand a expirat timpul, se mai lasa 10 minute, apoi se elimina aburul. Folositi o manusa de bucatarie.

    Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se rup in bucati, cu ajutorul unei furculite.

    Se mai poate adauga din sos, care este plin de arome.

    Se poate servi cu orice fel de garnitura, sub forma de sandvis, burger sau tacos. Noi am servit cu orez si tacos.

    Pofta buna!

Pentru prepararea acestei retete am folosit un Multicooker Crock Pot Express.

Pentru reteta aceasta m-am inspirat de aici si de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.