Salata de fasole galbena cu maioneza
Salata de fasole galbena cu maioneza. Reteta de salata cu fasole galbena. Salata de pastai cu maioneza.
Fasolea galbena este o leguma bogata in proteine, fibre si vitaminele A, C si K. Este o sursa excelenta de carbohidrati complecsi si minerale, precum fierul, magneziul si potasiul. De asemenea, are un gust delicios si se poate prepara in multe feluri. Are un gust dulce si o textura cremoasa, ceea ce o face o alegere populara pentru multe feluri de mancare, inclusiv salata. Vedeti aici cum se poate conserva la borcan.
Am tot vazut reteta de salata si a trebuit s-o incerc si eu, dar am variat-o dupa gustul nostru. Desi mie mi-ar fi placut sa adaug si niste marar.
Salata de fasole galbena este o alegere delicioasa pentru orice masa. Fasolea galbena este amestecata cu maioneza, smantana si usturoiul, pentru a crea o salata cremoasa si plina de gust. Este o optiune excelenta pentru o gustare rapida sau pentru a fi servita la o petrecere.
Este o modalitate delicioasa de a adauga mai multi nutrienti in alimentatia ta. Are o textura cremoasa si un gust bogat. Poate fi pregatita cu usurinta acasa.
Ingrediente:
300 gr fasole galbena
2 linguri de maioneza
2 linguri smantana
2 catei de usturoi
sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
Mod de preparare reteta Salata de fasole galbena cu maioneza
Se pregatesc ingredientele.
Fasolea se curata, se taie capetele si se taie in bucati.
Se spala si se pune la fiert in apa cu sare.
Dupa ce a fiert, se clateste cu apa rece si se lasa la scurs.
Se stoarce cu mainile, pentru ca mai lasa apa si se pune in recipientul mixerului.
Se adauga maioneza, smantana, usturoiul pisat si se adauga sare si piper, dupa gust.
Se mixeaza pana se obtine consistenta dorita.
Se lasa la rece inaite de a se servi.
Pofta buna!
Recomand si aceste salate:
Salata de ciuperci cu pui si maioneza
Salata turceasca de dovlecei cu iaurt, usturoi si nuci
2 comentarii
mogu.ro
Reteta aceasta mi se pare foarte interesanta. Gustul va fi mereu bogat si savuros si poate aduce bucurie pe mesele tuturor. Ingredientele alese sunt ideale si combinate pot fi sursa unor arome unice. Mai mult decat atat, prepararea retetei e usor de realizat si nu necesita prea multi nutrienti. Pofta buna!
Adina
Multumesc frumos! Intradevar, este o reteta rapida, gustoasa si usoara.