De curand am descoperit salata de ciuperci cu maioneza si usturoi si de atunci tot imi vine sa o fac. O combinatie placuta, care merge de minune pe painea proaspata.
Reteta de salata de ciuperci cu maioneza si usturoi se poate face si cu ciuperci proaspete, acestea trebuie oparite putin.
Se serveste la micul dejun, este perfecta pentru o gustare, dar si pentru mesele de sarbatori.
Ingrediente Salata de ciuperci cu maioneza si usturoi
3 borcane de ciuperci SunFood
200 g maioneza
2 catei mari de usturoi, pisati
sare
patrunjel pentru ornat
Mod de preparare reteta Salata de ciuperci cu maioneza si usturoi
Ciupercile se pun intr-o sita si se lasa sa se scurga de zeama. Se toaca marunt cu cutitul sau la blender.
Se amesteca impreuna cu maioneza, usturoiul pisat si se condimenteaza dupa gust cu sare. Optional, puteti adauga si piper.
Se orneaza cu patrunjel.
Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.
Noi iubim salata de ciuperci cu maioneza, exact asa, pe paine 🙂