Salata cu cuscus, legume si verdeturi

salata cu cuscus

15 min

simplu

1 portii

Pe timp de vara merge excelent o salata cu cuscus, o salata rapida si pe gustul tuturor. Sa nu mai spun ca e si foarte simplu de preparat.
Salata cu cuscus poate fi transformata si intr-o salata la borcan, pe care o puteti transforma foarte usor oriunde.

 

Ingrediente

1 cana de cuscus
1 cana si jumatate de apa fierbinte
rosii
castraveti
patrunjel proaspat
sare si piper, dupa gust
menta uscata sau proaspata
suc de lamaie
ulei de masline
fructe de dracila (optional)

Mod de preparare reteta salata cu cuscus

Cuscus-ul se pune intr-un bol incapator si se toarna peste apa fierbinte. Din cand in cand se amesteca cu o furculita, ca sa nu se lipeasca. Se lasa sa se raceasca, amestecand din cand in cand.
Rosiile si castravetii se spala, se curata si se taie. Se adauga in bol.
Patrunjelul se spala si se taie marunt.
Se prepara un sos de salata din ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper si menta.
Se pune in bol si se amesteca.
Se presara fructe de dracila (optional) si patrunjel verde.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.