Salata coreeana la borcan
Cu salata coreeana la borcan ontinuam seria salatelor la borcan cu o noua varianta, poate cea mai inedita dintre cele pe care le-ati vazut pana acum.
Salata coreeana la borcan este o reteta usoara, pe care o poti servi acasa, la birou sau chiar la scoala. Mai poti adauga si alte ingrediente, iar sosul il poti folosi si la alte preparate.
Daca iti place mancarea picanta si cea asiatica, aceasta salata este o reteta perfecta pentru tine!
Incerca si pachetele de tofu cu orez.
Vezi si reteta de sos de salata la borcan.
Ingrediente salata coreeana la borcan
taitei soba
varza
morcovi
ceapa verde
Pentru sos
o ceapa mica
un catel de usturoi
1 cm ghimbir
5 linguri sirop de porumb sau de orez
4 linguri de gochugaru (fulgi de ardei iute)
2 linguri de gochujang (pasta de ardei iute)
1 lingura seminte de susan
3 bucati de ceapa verde
2 lingurite de sare
1 lingura sos de soia
ulei de susan
Mod de preparare reteta salata coreeana la borcan
Mai intai se prepara sosul. Se introduc toate ingredientele intr-un blender si se mixeaza.
Taiteii soba se fierb dupa instructiunile de pe pachet.
Varza se taie fasii subtiri. Morcovul se curata si se da pe razatoare. Ceapa verde se taie. Legumele se amesteca intr-un bol.
Se introduce sos in borcan, cam de doua degete. Nu puneti toata cantitatea!
Se pun legumele si apoi taiteii soba.
Se inchide borcanul si se introduce la frigider.
Continutul borcanului se poate rasturna intr-un bol sau se poate amesteca cu furculita.
Incearca si tu salata coreeana la borcan.