
Fursecuri cu nuca de cocos si gem
Reteta de fursecuri cu nuca de cocos si gem o am din cartea „Biscuits and slices” din colectia Australian Women’s Weekly.
Sunt fragede si delicioase, iar combinatia de nuca de cocos si gem de zmeura este una reusita.
Fursecuri cu nuca de cocos si gem este o reteta pe care o vei repeta.
Ingrediente fursecuri cu nuca de cocos si gem
125 gr unt
250 g zahar
1 ou
250 g de faina
1 1/2 lingurita de praf de copt
1/4 lingurita sare
50 g nuca de cocos
1/2 cup gem de zmeura
Mod de preparare reteta fursecuri cu nuca de cocos si gem
Se bate untul cu zahar si ou cu un mixer electric pana devine cremos.
Adauga faina, praful de copt, sarea si nuca de cocos.
Se acopera bolul si se da la frigider 30 minute.
Se formeaza bilute cu mana, se pun in tava si se turtesc putin cu dosul lingurii.
Se pun in tava, la o distanta de 3 cm.
Se coc cam 10 minute.
Se lasa sa se raceasca, se unge o rondea cu gem si se acopera cu alta.


2 comentarii
violette
Mmmm, ce buni trebuie sa fie….tare bine mai arata!
Mitinita
multumesc violette! s-au terminat repede,deci au fost buni! eu am apucat numai unul,pana am facut poza s-au dus!