Bulete de cas reteta de aperitiv cu doar cateva ingrediente
Bulete de cas este o reteta delicioasa de aperitiv, pe care o puteti prepara cu cas sau cascaval.
Pentru reteta de bulete de cas aveti nevoie de doar patru ingrediente si sunt gata in mai putin de o jumatate de ora.
Cand pregatiti aceste bulete, puteti sa le prajiti in baie de ulei, la tigaie sau chiar si la cuptor.
Daca v-a placut reteta, incercati si bulete de orez Arancini sau chiftele de pui.
Ingrediente bulete de cas
300 g cas
2 oua
2 linguri de faina
sare, dupa gust
ulei, pentru prajit
Mod de preparare reteta bulete de cas
Casul se da pe razatoare.
Se amesteca cu ouale si faina. Se adauga sare dupa gust.
Se pune o tigaie pe foc si se adauga ulei.
Se formeaza bulete cu mana umezita.
Cand s-a infierbantat uleiul, se pun buletele in tigaie.
Nu se ingramadesc in tigaie, se prajesc pe rand.
Se rumenesc pe ambele parti.
Pofta buna!
Va astept si pe pagina de facebook Carte de ReteteCarte de Retete.