Aperitiv,  Bucataria internationala

Telemea marinata

Atunci cand am postat reteta de Feta Marinata m-am intrebat si am fost intrebata daca se poate face si cu telemea. Pai credeti ca ma putut sa dorm pana nu am facut-o? Si raspunsul e ca se poate si inca cu rezultate foarte bune!!!

Ingrediente:
250 gr telemea
10 masline negre jumbo
2 catei de usturoi pisati
coaja de lamaie
3 linguri ulei de masline extra virgin

Se taie telemeaua in cubulete,nu o sa iasa ele prea uniforme,se sfarama mult.
Se pun si celelalte ingrediente si se amesteca usor,ca sa nu sfaramam telemeaua si mai tare.
Se lasa la rece 24 de ore si se serveste cu paine proaspata!
Ar merge si cu rosii,daca ar fi vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.