Chiftele de pui la cuptor
30 min
simplu
1 portii
Chiftele de pui la cuptor este o reteta perfecta pentru cei care vor sa evite mancarea prajita.
Nici nu aveti nevoie de multe ingrediente pentru a prepara chiftelele si bineinteles ca puteti adauga si alte arome, dupa propriul gust.
Ingrediente
500 g carne tocata de pui
1 ou
1 ceapa
1 lingura de pesmet
usturoi pudra
sare si piper
Mod de preparare reteta chiftele de pui la cuptor
Ceapa se curata si se taie marunt.
Se amesteca intr-un bol toate ingredientele. Daca mai e nevoie, mai puteti adauga pesmet.
Se formeaza bilute in palma si se pun in tava. Puteti pune foaie de copt sau putin ulei in tava.
Se da tava la cuptorul preincalzit cam 15-20 de minute. La jumatatea timpului puteti intoarce chiftelele.
Se servesc ca si aperitiv sau alaturi de o garnitura si salata.
Comentează folosind contul de Facebook