Chiftele de pui la cuptor

Chiftele de pui la cuptor

30 min

simplu

1 portii

Chiftele de pui la cuptor este o reteta perfecta pentru cei care vor sa evite mancarea prajita.
Nici nu aveti nevoie de multe ingrediente pentru a prepara chiftelele si bineinteles ca puteti adauga si alte arome, dupa propriul gust.

Ingrediente

500 g carne tocata de pui
1 ou
1 ceapa
1 lingura de pesmet
usturoi pudra
sare si piper

Mod de preparare reteta chiftele de pui la cuptor

Ceapa se curata si se taie marunt.
Se amesteca intr-un bol toate ingredientele. Daca mai e nevoie, mai puteti adauga pesmet.
Se formeaza bilute in palma si se pun in tava. Puteti pune foaie de copt sau putin ulei in tava.
Se da tava la cuptorul preincalzit cam 15-20 de minute. La jumatatea timpului puteti intoarce chiftelele.
Se servesc ca si aperitiv sau alaturi de o garnitura si salata.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.