
Aripioare la Crock Pot Slow Cooker
Aripioare la Crock Pot Reteta la Cum sa prepari aripioare la Crock Pot Slow Cooker Aripioare reteta
La noi in familie, nu trebuie sa chem pe nimeni de doua ori la masa cand prepar aripioare. Si trebuie sa cada carnea de pe os, dar sa fie crocante, usor picante si lipicioase. Adica, sa te lingi pe degete de bune ce sunt!
Dar mie nu-mi place prea mult cand trebuie sa stau o ora la bucatarie si sa pazesc cuptorul. Sau cand miroase in casa a fum si sare uleiul peste tot. Mai ales de cand am descoperit ca am si alte optiuni. Adica optiunea de a introduce ingredientele in oala si a apasa pe butonul de Start.
Nu e prima oara ca prepar aripioare (iata varianta la cuptor), dar acestea, preparate prin au fost cele mai delicioase!
Ca sa va demonstrez cat de mult imi e de folos mie al meu , unul dintre copiii mei a mancat pentru prima oara sarmale preparate in acest aparat de gatit.
Va recomand si Sarmale la Crock Pot (Slow Cooker)
Ingrediente Aripioare la Crock Pot Slow Cooker
Ingrediente
1 kg aripioare de pui
100 de ml ketchup
1 lingura de boia de ardei dulce
1 lingura paprika afumata
1 lingura de usturoi pudra
sare si piper
1 lingura de ulei
100 ml apa
Mod de preparare reteta
Aripioarele de pui se curata, se spala si se sterg cu prosoape de bucatarie absorbante.
Se amesteca impreuna cu ketchup-ul, uleiul, boiaua dulce, paprika afumata, usturoiul pudra, sarea si piperul.
Aripioarele se introduc in recipientul , se adauga apa si se seteaza pe Low si se lasa 3 ore.
Se scot din vas, se pun in tava, si se rumenesc la cuptor cate 5 minute pe fiecare parte.
Se servesc cu sos sweet chili, tzatziki sau cu sosul preferat.
Pofta buna!
Recomand si Coaste de porc la Crock Pot slow cooker si rumenite la cuptor
Aripioare la Crock Pot Slow Cooker
- 1 kg aripioare de pui
- 100 ml ketchup
- 1 lingura boia de ardei dulce
- 1 lingura paprika afumata
- 1 lingura usturoi pudra
- 1 lingura ulei
- 100 ml apa
- sare si piper
-
Aripioarele de pui se curata, se spala si se sterg cu prosoape de bucatarie absorbante.Se amesteca impreuna cu ketchup-ul, uleiul, boiaua dulce, paprika afumata, usturoiul pudra, sarea si piperul.
Aripioarele se introduc in recipientul Slow Cooker-ului Crock Pot, se adauga apa si se seteaza pe Low si se lasa 3 ore.
Se scot din vas, se pun in tava, si se rumenesc la cuptor cate 5 minute pe fiecare parte.Se servesc cu sos sweet chili, tzatziki sau cu sosul preferat.Pofta buna!

