Fasole pastai la borcan fara conservant

Fasole pastai la borcan fara conservant

60 min

mediu

1 portii

Fasole pastai la borcan fara conservant este o reteta de care orice gospodina orice are nevoie.

Puteti folosi orice fel de fasole si o puteti lasa intreaga sau o puteti taia in bucati.

Fasole pastai la borcan fara conservant este usor de facut si dupa metoda pe care o faceau si mamele noastre. De ce sa folosim conservant cand se poate si fara?
O alta alternativa este sa congelati fasolea dupa ce ati oparit-o.

Ingrediente fasole pastai la borcan fara conservant

2 kg fasole galbena
sare pentru muraturi

Fasole pastai la borcan fara conservant

Mod de preparare reteta fasole pastai la borcan fara conservant

Fasolea se curata, se taie capetele si se spala. Se pot taia in bucati, dar se pot lasa si intregi.
Se pune apa intr-o oala mare si cate o lingura de sare la un litru.
Se opareste fasolea. Se tine pana cand s-a inmuiat, dar nu trebuie sa fie fiarta de tot.
Se scoate fasolea si se pune in borcane.
Se ia din apa cu sare, in care s-a oparit fasolea si se pune in borcane.
Se pun borcanele intr-o oala mare cu apa si se fierb borcanele cam 20 de minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.
Se lasa sa se raceasca si se depoziteaza in camara.

Sa faci si tu fasole pastai la borcan fara conservant.

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *