Fusili cu sos de vinete si rosii

Fusili cu sos de vinete si rosii

30 min

simplu

2 portii

Ai nevoie sa gatesti ceva rapid si poate fara carne? Incearca fusili cu sos de vinete si rosii. Cei de la masa vor mai cere o portie.
O reteta potrivita pentru pranz sau pentru cina. Am vazut ceva asemanator la Jamie Oliver si am incercat si eu. De atunci tot am repetat reteta.

 

Ingrediente

400 g fusili
2 vinete
4 rosii
4 catei de usturoi
rasnita de verdeturi italiene Kotanyi
rasnita de chili Kotanyi
ulei de masline extra virgin
sare
piper negru proaspat macinat

Mod de preparare reteta fusili cu sos de vinete si rosii

Se curata legumele.
Se feliaza ceapa, iar usturoiul se taie marunt.
Rosia se feliaza.
Vinetele se pot decoji, dar le puteti lasa si cu coaja. Se taie betigase.
Se pun pastele la fiert. Cand sunt gata se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga.
Se pune o tigaie pe foc, se adauga ulei si se caleste ceapa. Se adauga usturoiul si vinetele. Cand isi schimba culoarea se adauga rosiile, verdeturile italiene, chili, sarea si piperul. Se amesteca.
Se adauga pastele si ulei de masline si se amesteca.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.