
Burrito cu pui si fasole rosie reteta traditionala mexicana
Iata o reteta pe care o veti indragi si voi instantaneu, burrito cu pui. Perfect pentru o masa rapida sau pentru cand vin prietenii in vizita.
Buritto cu pui se prepara rapid si este o reteta pe care o puteti adapta dupa gustul vostru. Cu siguranta vor urma si aici alte retete de burrito cu pui.
Ingrediente burrito cu pui
4 bucati de tortilla
1 conserva de fasole rosie
500 g piept de pui
1 avocado
2 rosii
1 ceapa
4 rosii
smantana
chili, dupa gust
sos iute
Mod de preparare reteta burrito cu pui
Pieptul de pui se taie in bucati de marime egala si se condimenteaza dupa gust. Am folosit amestecul de friptura de pui de la Kotanyi si rasnita de chili. Se lasa deoparte pana pregatim restul ingredientelor.
Avocado se curata si se taie cubulete. Se stropeste cu zeama de lamaie sau de lime (de preferat aceasta) ca sa nu se oxideze.
Fasolea se scurge de lichid, se clateste daca e nevoie.
Ceapa se curata si se feliaza. Rosiile se taie cuburi.
Pieptul se pui se prajeste in tigaie.
Se asambleaza burrito cu pui.
Ingredientele se impart in 4.
Se poate incalzi tortilla inainte de a adauga ingredientele.
Se pun ingredientele pregatite pe tortilla, smantana, chili si optional, sos iute. Se pot adauga si frunze de coriandru.
Se ruleaza intr-un pachetel si se serveste.
Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.

