Bucataria internationala,  Conserve

Pasta de ardei iuti Eros Pista

Eros Pista este o Pasta de ardei iuti din Ungaria si care se foloseste la paprikas, gulyas sau la supa de peste Halaszle, dar si ca un sos iute pentru cei ce prefera mancarea picanta.

De luat aminte: SE LUCREAZA CU MANUSI,nu duceti mana la ochi si stati in apropierea unui geam deschis. Sa nu spuneti ca nu v-am zis!
pasta de ardei iuti Eros Pista

Ingrediente Pasta de ardei iuti Eros Pista

250 gr ardei iuti rosii
1 lingura de sare grunjoasa

Mod de preparare reteta Pasta de ardei iuti Eros Pista

Se spala ardeii si se taie codita. Ardeii iuti se vor taia in bucati,cu tot cu seminte si se introduc in tocator (chopper),impreuna cu sarea si se mixeaza pana se obtine o pasta. Pentru o pasta mai putin iute, puteti scoate nervurile si semintele.
Borcanul se spala bine cu detergent si se sterilizeaza,eu am folosit cuptorul cu microunde. Se introduce pasta in borcan. Pentru mai multa siguranta, puteti steriliza inca o data. Puneti apa intr-o oala, borcanul de Pasta de ardei iuti Eros Pista, lasati sa fiarba apa cam 10 minute, stingeti focul si inveliti borcanul intr-un prosop de bucatarie. Lasati sa se raceasca.
Dupa deschidere,borcanul se pastreaza in frigider.

Incercati si voi Pasta de ardei iuti Eros Pista

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.