Paste,  Retete romanesti,  Supe/ciorbe

Taitei de casa

Ar fi trebuit sa iasa mai subtiri,ai mei au iesit asa de grosi ca fetita mea a zis ca a mancat supa cu serpi!

Ingrediente:
1 ou
1 lingura de apa rece
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita praf de copt
3/4 cup faina
1 picatura de colorant alimentar galben (optional)

Bate oul cu apa si sarea.
Adauga faina si praful de copt,putin cate putin.
Se framanta pana se obtine un aluat.
Pune o mana de faina pe suprafata de lucru si intinde o foaie subtire.
Lasa sa se usuce cam o ora si apoi ruleaza foaia.
Se taie fasii de grosimea dorita.
Se pot lasa la uscat sau se pot folosi imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.