Supa de rosii cu fidea
De post,  Legume,  Pentru copii,  Retete romanesti,  Supe/ciorbe,  Vegetariene

Supa de rosii cu fidea

Supa de fidea cu rosii este indragita de toti membrii familiei si se prepara usor.
Recomand supa de rosii cu fidea pentru o cina in timpul saptmananii, cand veniti de la lucru si vreti sa pregatiti ceva rapid si sa va ramana timp si pentru alte activitati cu cei dragi.
Daca v-a placut supa de rosii cu fidea, incercati si supa de linte rosie sau supa cu rosii uscate la soare.

Incercati si reteta de ciorba de pui a la grec, o ciorba foarte indragita si delicioasa.

ciorba de pui a la grec

Ingrediente Supa de rosii cu fidea

1 litru de apa
1 cutie mica de rosii
1 ceapa mica
1 catel de usturoi
1/2 lingurita de busuioc uscat
1/4 lingurita de oregano
100 gr fidea
1 lingura ulei de masline extra virgin
sare si piper dupa gust

Mod de preparare reteta Supa de rosii cu fidea

Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se taie in cubulete,iar usturoiul in bucatele mici.
Punem o oala pe foc si cand s-a infierbantat adaugam o lingura de ulei. Calim ceapa,cand isi schimba culoarea adaugam usturoiul. Amestecam un minut si adaugam rosiile.
Lasam sa se caleasca putin,adaugam condimentele si apa. Lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam fideaua si le fierbem 5 minute.
Stingem focul, adaugam uleiul de masline si lasam sa se raceasca putin.

Incercati si voi Supa de rosii cu fidea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.