Bucataria internationala,  Supe/ciorbe

Supa de linte rosie

Am primit de la Radu Popovici o carte tare draga mie „Retete de 30 minute”, fiindca astfel de retete ma caracterizeaza, iar cartea este din colectia Reader’s Digest, de unde provin cele mai bune carti din domeniu. Dupa parerea mea.

Ingrediente Supa de linte rosie

600 ml supa de pui sau legume
2 linguri ulei
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
100 gr linte rosie
1 lingura paste de tomate
sare
piper
busuioc sau pasta de bruschette

Mod de preparare reteta Supa de linte rosie

Taiem ceapa si usturoiul si le calim in ulei. Adaugam supa si cand se incepe sa fiarba adaugam lintea.
Fierbem pana e moale,adaugam pasta de tomate si asezonam cu sare si piper.
Servim cu busuioc presarat deasupra sau cu pasta de bruschette.
Incercati si voi Supa de linte rosie.

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.