
Stir fry Ramyun
Sa nu credeti ca nu am mai gatit nimic korean in ultima vreme,chiar am o colectie frumoasa care asteapta sa le vina randul pe blog,sper sa reusesc sa le postez in perioada urmatoare,mai ales ca la sfarsitul lunii si mai exact pe 30 mai,la Cluj va avea loc eventul Descopera Korea, partener Koreanfood.ro . Voi reveni cu mai multe amanunte pe parcurs,daca locuiti in Cluj sper sa nu ratati sansa.
Astazi nu va prezint o reteta propriu zisa,mai degraba vreau sa va arat ce alte intrebuintari mai poate avea ramyun -ul.Bineinteles,ca este o mancare rapida si puteti jongla cu ingredientele. Noodlesii i-am fiert in apa cam 3 minute si i-am lasat sa se scurga de apa. Intre timp,am taiat ceapa verde, morcovii i-am facut betigase,am feliat ciupercile si ardeii. Se mai poate adauga si bucati de pui,fructe de mare sau carne.
Se calesc legumele si carnea (daca folositi), se adauga noodles-urile si condimentele din plic,care se gasesc in interiorul pachetului de ramyun .


8 comentarii
Timea
Cred ca as manca si eu o portie :). pup
Mitinita
Sigur ar fi si pe placul tau.Puszi
Sidy
Zau ca mi-ai facut pofta !
Te tzuc !
Mitinita
Chit ca-i asa direct din tigaie:))Pup
catkitchen
Mitti , cum sa credem asta ? Eu vreau o portie cu fructe de mare !!! 😉
Mitinita
Super sugestia!!!
In bucatarie cu Aziz
Sant perfecti mai ales cand esti pe fuga se fac in doi timpi si trei miscari si se mananca si mai repede……pup o zi faina sa ai!!!
Mitinita
N-ai vrut sa spui fix pix. O seara frumoasa sa aveti.Pup