Steak coreean reteta de bulgogi de vita

steak coreean

15 min

simplu

4 portii

Steak coreean. Reteta de bulgogi. Cum se prepara bulgogi? Retete coreene.

Are un mod de preparare foarte simplu, atat de usor ca si un incepator se va descurca. O reteta rapida de steak la care veti simti pe deplin aroma bucatariei coreene.
Poate fi acompaniat de orez sau legume stir fry. Se potrivesc foarte bine si cu kimchi.
Daca vreti sa gustati un preparat delicios din bucataria coreeana va recomand sa incepeti cu acesta!

Ingrediente

600 g carne de vita
30 ml sos de soia
2 linguri de zahar
1 lingura ulei de susan
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
2 linguri de mirin
1 lingura seminte de susan

010

Mod de preparare reteta steak coreean

Carnea se feliaza, ceapa se taie in doua, apoi in felii subtiri, iar uturoiul se piseaza.
Intr-un bol se amesteca sosul de soia, zaharul, semintele de susan, ceapa, usturoiul si mirinul. Se adauga si carnea si se amesteca.

015

Se acopera si se pune la frigider peste noapte sau 24 de ore.

036

Se infierbanta tigaia, se pun cateva picaturi de ulei si se prajesc, pe rand, bucatile de carne. Se prajesc 5-10 minute, depinde cat de groase sunt feliile.

059

Se serveste cu orez la aburi si kimchi.

076

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.