Steak coreean reteta de bulgogi de vita
Steak coreean. Reteta de bulgogi. Cum se prepara bulgogi? Retete coreene.
Are un mod de preparare foarte simplu, atat de usor ca si un incepator se va descurca. O reteta rapida de steak la care veti simti pe deplin aroma bucatariei coreene.
Poate fi acompaniat de orez sau legume stir fry. Se potrivesc foarte bine si cu kimchi.
Daca vreti sa gustati un preparat delicios din bucataria coreeana va recomand sa incepeti cu acesta!
Ingrediente
600 g carne de vita
30 ml sos de soia
2 linguri de zahar
1 lingura ulei de susan
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
2 linguri de mirin
1 lingura seminte de susan
Mod de preparare reteta steak coreean
Carnea se feliaza, ceapa se taie in doua, apoi in felii subtiri, iar uturoiul se piseaza.
Intr-un bol se amesteca sosul de soia, zaharul, semintele de susan, ceapa, usturoiul si mirinul. Se adauga si carnea si se amesteca.
Se acopera si se pune la frigider peste noapte sau 24 de ore.
Se infierbanta tigaia, se pun cateva picaturi de ulei si se prajesc, pe rand, bucatile de carne. Se prajesc 5-10 minute, depinde cat de groase sunt feliile.
Se serveste cu orez la aburi si kimchi.