Spaghete rapide cu sos de rosii reteta de One pot pasta
Spaghete rapide cu sos de rosii este reteta de „one post pasta”.Acum ceva timp circula pe facebook o reteta de paste de la Martha Stewart, o reteta simpla de spaghete rapide cu sos de rosii, unde toate ingredientele erau puse in oala si la sfarsit aveai pastele gata facute.
Pe mine nu m-au dat peste cap, imi plac pastele al dente, pe cand acestea au fost cremoase. Copiilor le-au placut, asa ca experimentul cu spaghete rapide cu sos de rosii nu a fost degeaba. Daca va plac pastele cremoase si retetele rapide, cu siguranta veti indragi modalitatea aceasta de preparare. Mai puteti adauga si alte ingrediente, cum ar fi: ciuperci, ardei sau chiar si mazare.
Vizualizati imaginile din galerie, chiar sub poza principala, ca sa vedeti cum se prepara reteta.
Incercati si reteta de taitei Chow Mein cu pui si legume.
.
Ingrediente spaghete rapide cu sos de rosii
300 g spaghete
1 conserva rosii
1 ceapa
4 catei de usturoi
2 linguri ulei de masline
cateva fire de busuioc proaspat
piper negru proaspat macinat
sare
3 cani de apa
Mod de preparare reteta spaghete rapide cu sos de rosii
Ceapa si usturoiul se curata si se feliaza. Usturoiul se poate si marunti sau pisa.
Am folosit o oala electrica, dar la fel de bine puteti folosi si una normala.
Se pun ingredientele in oala, dupa cum urmeaza: spaghetele (daca nu incap le rupeti in doua), rosiile, ceapa, usturoiul, sarea, piperul, uleiul si busuiocul.
Se adauga apa, se pune capacul si se porneste oala. Daca folositi una electrica, setati mai intai pe 10 minute, apoi daca mai e nevoie mai adaugati cateva minute. La aragaz, porniti focul, puneti capacul si urmariti sa vedeti cand s-a evaporat apa.
Se servesc calde.
Pregateste si tu spaghete rapide cu sos de rosii. Pofta buna! Si astep impresii daca incercati si voi reteta.
Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.