Fursecuri bilute cu nuca de cocos

Fursecuri bilute cu nuca de cocos

30 min

mediu

1 portii

Fursecuri bilute cu nuca de cocos. Reteta de fursecuri cu nuca de cocos. Fursecuri bulgari de zapada cu cocos. Cum se prepara fursecurile cu nuca de cocos.

Aceste fursecuri asemanatoare bulgarilor de zapada, au devenit preferatele noastre din categoria fursecurilor cu nuca de cocos. Sunt usor de preparat, cu ingrediente chiar simple si deloc sofisticate. Si de fiecare data cand le-am pregatit, toata familia a dat o mana de ajutor.

Reteta consta din prepararea aluatului de fursecuri, care se obtine prin amestecarea ingredientelor.
Dupa ce obtinem un aluat omogen, formam bilute de marime egala, care se coc la cuptor. Pentru cantitatea din aceasta reteta, a fost de ajuns o tava mare de cuptor.
Bilutele obtinute se dau prin glazura din lapte amestecat cu zahar pudra si apoi se tavalesc prin nuca de cocos.

Din experienta va spun ca noua nu ne-a ajuns niciodata o singura portie, mereu am facut doua.

Va recomand si fursecurile daneze cu vanilie

De asemenea, mai puteti incerca si Prajitura Tosca cu blat de mac si cocos, crema de vanilie si biscuiti

prajitura Tosca

Bilute cu nuca de cocos

Ingredients

  • 100 gr nuca de cocos
  • 125 gr faina
  • 150 gr zahar pudra
  • 90 gr unt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 4 lingurite lapte
  • 1 varf cutit sare

Mod de preparare reteta Fursecuri bilute cu nuca de cocos

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Intr-un bol se pun 50 gr de nuca de cocos, faina si 30 gr de zahar pudra.
Se adauga untul si esenta de vanilie si se amesteca totul pana se obtine un aluat omogen.
Puteti sa folositi un robot de bucatarie sau puteti amesteca cu lingura.
Se ia o bucata de aluat si se formeaza o biluta, care se aseaza in tava tapetata cu hartie sau foaie de copt.

Se continua cu restul aluatului. Vom obtine o tava mare de cuptor cu bilute. Nu uitati ca trebuie sa fie de marime egala, ca sa se coaca uniform.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se coc fursecurile pentru 15 minute la 180 de grade, pana cand se intaresc.

Se lasa sa se raceasca pe un gratar pentru fursecuri.
Intr-un bol sau farfurie mai adanca, amestecam 120 gr de zahar pudra, iar in alta farfurie punem 50 gr de nuca de cocos.
Se dau fursecurile prin glazura, apoi se tavalesc prin nuca de cocos.

Se pun pe platou si se servesc.
Pofta buna!
Va astept si pe Instagram

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.