Prajitura cu caise si iaurt
Primim de la Cati o prajitura cu caise si iaurt pe care trebuie sa o incercati si voi. Este pufoasa si aromata si se prepara foarte usor.
Caisele se pot inlocui si cu alte fructe de sezon, cum ar fi: nectarine, piersici, visine, zmeura, etc.
Reteta de prajitura cu caise trebuie salvata, s-ar putea sa devina prajitura favorita a familiei tale.
Ingrediente prajitura cu caise si iaurt
4 oua
5 linguri ulei
6 linguri de iaurt
175 gr de zahar
1 baton de vanilie Kotanyi
200 gr de faina
3 lingurite de praf de copt
500 g de caise, fara samburi
zahar pudra
Mod de preparare reteta prajitura cu caise
Se amesteca faina cu zaharul si praful de copt. Se adauga iaurtul, uleiul si ouale.
Se adauga bobitele de vanilie.
Se pune compozitia in tava de 20×32 cm, apoi se aseaza caisele.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se lasa la foc potrivit cam 40-45 de minute. In ultimele 10 minute se da focul mic.
Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.
Incercati si voi prajitura cu caise.
2 comentarii
DABA FLORENTINA
imi lasa gura apa
Mitinita
Deci trebuie sa o faci si tu 🙂