Aperitiv,  Bucataria internationala

Pasta de bruschette cu rosii deshidratate

Tocmai cand ati crezut ca am terminat-o cu experimentele de toamna,iata ca am mai incercat ceva si acest ceva il recomand cu mare drag. De data asta i-am dat o tenta italiana si nu am adaugat usturoi,fiind o pasta mai versatila,voi adauga atunci cand o voi folosi.

Ingrediente:
ulei de masline
rosii deshidratate
ardei iuti rosii uscati
ierburi proaspete: busuioc,oregano,rozmarin,cimbru,patrunjel
Mod de preparare:
Ierburile se vor taia marunt,iar ardeii iuti se vor rupe in bucatele. Adaugam intr-un bol ierburile,ardeii,rosiile si  ardeii si amestecam,apoi introducem continutul intr-un borcan. Umplem borcanul cu ulei de masline.
Pastram borcanul la frigider si folosim continutul la paste,pizza,supe,bruschette,samd.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.