Pasta de bruschette cu rosii deshidratate
Tocmai cand ati crezut ca am terminat-o cu experimentele de toamna,iata ca am mai incercat ceva si acest ceva il recomand cu mare drag. De data asta i-am dat o tenta italiana si nu am adaugat usturoi,fiind o pasta mai versatila,voi adauga atunci cand o voi folosi.
Ingrediente:
ulei de masline
rosii deshidratate
ardei iuti rosii uscati
ierburi proaspete: busuioc,oregano,rozmarin,cimbru,patrunjel
Mod de preparare:
Ierburile se vor taia marunt,iar ardeii iuti se vor rupe in bucatele. Adaugam intr-un bol ierburile,ardeii,rosiile si ardeii si amestecam,apoi introducem continutul intr-un borcan. Umplem borcanul cu ulei de masline.
Pastram borcanul la frigider si folosim continutul la paste,pizza,supe,bruschette,samd.
6 comentarii
Haplea
Superb coloritul din poze!!!
Cristina s World
Buna ziua!
Cristina’s world si eLady.ro va invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
Mult succes!
Simona
Offf… ce bune trebuie sa fie.. Din pacate n-am facut rosii deshidratate, deci.. poate la anu!
Timea
Ce bruschete delicioase!
Sidy
Cu siguranta ti-a iesit ceva delicios !!!
Cat despre culorile din farfurie, adica din poze…nici nu mai am cuvinte.
Superb !
Te tzuc draga Miti…
catkitchen
Mitti , sa stii ca am sa incerc si eu pasta asta pe bruschette !! 😉